garnalenkroketten met Oostendse garnalen, volgens Brussels recept (10/10 in Hln van chef Luc Bellings).
mergpijp gegrild met rozemarijn en toast van boerestutte.
visreepjes gefrituurd met slaatje van wortel, rode biet en rammenas, tartaarsaus.
rundscarpaccio van Ierse Angus met zonnebloempitten, véél krokantjes en parmesan.
paté de luxe van kippenlevertjes en Mangalica-varken met notenbroodje.
vegetarisch voorgerecht volgens humeur van de chef. (2 kleine bereidingen op basis van de groenten uit de kaart)
bouchots mosseltjes natuur, klein maar o zo fijn.
verschillende soorten bio tomaten van Filip Vermeulen, pani puri gevuld met kruidenkaas, Serranoham en watermeloen. (voorgerecht uit onze menu)
courgettebloem gevuld met terrine van vlaswijting en pistache, ratatouille en rucola pesto. (voorgerecht uit onze menu)
extra voorgerecht: avocado gevuld met guacamole, quinoa en handgepelde garnalen.
extra voorgerecht: witte pens met stukjes Morteauworst er in, linzenslaatje, venkel en dille-ketchupsausje.
kabeljauw met tomatencompote, groene kruidensaus en geplette patatjes met pijpajuin.
3 sliptongetjes goudgeel gebakken in beste boter met frietjes en een slaatje. (10/10 in Hln van chef Luc Bellings)
pakje van varkenskop in sojasaus gegaard, met een kroketje van varkenssnuit en seizoensgroenten.
onglet met sucrinesalade, béarnaise en frietjes. (don’t even ask, only bleu-saignant)
vegetarisch hoofdgerecht volgens humeur van de chef. (kleine bereidingen op basis van de groenten uit de kaart)
handgesneden steak tartare, sla en frietjes.
borstfilet van Mechelse koekoek met geplette patatjes, spek-uiensaus en 5 groene groentjes. (hoofdgerecht uit onze menu)
catch of the day uit de Noordzee op zuiderse wijze met oortjespasta, gekonfijte paprika en olijven. (hoofdgerecht uit onze menu)
MENU MOLENZICHT
€ 56= 3 GANGEN, OF € 69= 4 GANGEN (MET DE BEIDE VOORGERECHTJES, HOOFDGERECHT NAAR KEUZE EN DESSERT)
– verschillende soorten bio tomaten van Filip Vermeulen, pani puri gevuld met kruidenkaas, Serranoham en watermeloen.
EN / OF
– courgettebloem gevuld met terrine van vlaswijting en pistache, ratatouille en rucola pesto.
-borstfilet van Mechelse koekoek met geplette patatjes, spek-uiensaus en 5 groene groentjes.
OF
-catch of the day uit de Noordzee op zuiderse wijze met oortjespasta, gekonfijte paprika en olijven .
– madeleine met kafir limoen, abrikoos, espuma van ijzerkruid en aardbeienijs.
(deze gerechten kunnen ook à la carte aan €22, €22, €34 of €34 en €11)
op maandag en dinsdagmiddag vertellen wij u wat onze lunch is. Deze is afhankelijk van het marktaanbod. De lunch moet niet voor het ganse gezelschap, er kan gerust ook à la carte gekozen worden. (geen lunch op feestdagen)
pavlova kruidenmolen style.
madeleine met kafir limoen, abrikoos, espuma van ijzerkruid en aardbeienijs.
dame blanche met ons dagelijks in huis gedraaid ijs.
espresso martini. (heerlijke koffie cocktail)
crème brûlée met véél vanille uit Madagascar.
sorbet van granny smith appel met limoen, gember en citroengras.
dessert van de dag.
moelleux “Dubai Chocolat style” met vanille ijs.
ijsje voor de kleinsten. (2 bolletjes, zelf te kiezen in onze keuken)
drinken kan bij ons ook avontuurlijk zijn (en lekker) Prijs kwaliteit is natuurlijk hier ook onze visie : wij serveren steeds 12 wijnen per glas, 1/4 liter of 1/2 liter. Een glas wijn kan al vanaf 5,5 € en varieert dan verder volgens suggestieaanbod. we hebben ook een lacoholvrije riesling per glas. In onze vaste wijnkaart, samengesteld met wijnen uit verschillende regio’s, smaken en prijzen (we beginnen reeds aan 34 € per fles) vindt u zeker ook uw ding.
U kiest voor alcoholvrij ? Wij hebben als aperitief een alcoholvrije spumante, mocktails, heerlijke bio vruchtensappen, kombucha, fritz spritz rabarberlimonade, oriental mama limonade, big tom tomatensap, kweepeersap en ook 3 alcoholvrije bieren. Zo kan u ook meefeesten met het gezelschap. Steeds ook spéciale Belgische biertjes met tip voor foodpairing.
1 garnalenkroket.
2 garnalenkroketten.
kinderportie verse fishsticks. (onze gefrituurde visreepjes)
de gewone voorgerecht portie fishsticks.
kinderportie carpaccio met véél krokantjes.
kinderportie paté met notenbroodje.
kinderportie vegetarisch gerecht.
kinderportie tomaten met Serranoham, watermeloen en kruidenkaas.
kinderportie terrine van vlaswijting in een courgettebloem, pistache en ratatouille.
kinderportie extra voorgerecht volgens marktaanbod.
1 garnalenkroket met frietjes en groentjes naar keuze. (sla, tomaat, wortel of …)
2 garnalenkroketten met frietjes en groente naar keuze. (3 of 4 … kan ook)
1 sliptongetje met frietjes en groentjes naar keuze.
2 sliptongetjes met frietjes en groentjes naar keuze.
3 sliptongetjes met frietjes en groentjes naar keuze.
kindersteak met frietjes en groentjes naar keuze.
kinderportie verse fishsticks met frietjes en wortelslaatje.
verse fishsticks voorgerechtportie met frietjes en wortelslaatje.
kinderportie vegetarisch hoofdgerecht.
kinderportie kabeljauw met tomatencompote, groene kruidensaus en geplette patatjes met pijpajuin.
kinderportie catch of the day (gerecht uit menu)
kinderportie Mechelse koekoek. (gerecht uit menu). kan ook als kip natuur met frietjes a 32 en kan ook kinderportie kip natuur met frietjes a 22.
kinder extra hoofdgerecht volgens marktaanbod.
+/- 6x per jaar
© De Kruidenmolen BV • BE 0673.967.480 • Oale rechten zien voorbehouden, dus bluft ervan
disclaimer, privacy, koekskes en heel die cirque