garnalenkroketten met Oostendse garnalen, volgens Brussels recept (10/10 in Hln van chef Luc Bellings).
mergpijp gegrild met rozemarijn en toast van boerestutte.
visreepjes gefrituurd met slaatje van wortel, rode biet en rammenas, tartaarsaus.
rundscarpaccio van Ierse Angus met zonnebloempitten, véél krokantjes en parmesan.
paté de luxe van kippenlevertjes en Mangalica-varken met notenbroodje.
vegetarisch voorgerecht volgens humeur van de chef
(2 kleine bereidingen op basis van de groenten uit de kaart)
kippen-inktvisburgertje, Nort Sea Chef’s style, met samurai en een broodje gemaakt met de inkt.
Gelakeerde hondshaai met spitskoolsalade, linzen en mini rode biet, een mousseline van olijfolie. (voorgerecht uit onze menu)
Open ravioli met ragout van eendenbouten, 4 maal knolselder en luchtige roomsaus met échte truffeljus. (voorgerecht uit onze menu)
extra voorgerecht volgens marktaanbod: gegrilde Noordzee coquilles St Jacques met aardappelwafel, witlofslaatje en curry mayo.
extra voorgerecht: smeus met gerookte paling, vogelnestje van kataifi, gepocheerd kwarteleitje, hazelnoot-mousseline en gefrituurde garnalenkoppen.
kabeljauw met gebakken witloof, dashi beurre blanc en geplette patatjes met pijpajuin.
3 sliptongetjes goudgeel gebakken in beste boter met frietjes en een slaatje (10/10 in Hln van chef Luc Bellings).
pakje van varkenskop in sojasaus gegaard, met een kroketje van varkenssnuit en seizoensgroenten.
onglet (West Vlaams rood rund, Dierendonck) met sucrinesalade, béarnaise en frietjes (don’t even ask, only bleu-saignant).
vegetarisch hoofdgerecht volgens humeur van de chef (kleine bereidingen op basis van de groenten uit de kaart).
konijnenbillen in bruin biersausje, met pruimen en verse kroketjes.
Gegrilde kalfsfilet pur met rösti, cevenne ui, puree van zandwortel en rode wijnsaus. (hoofdgerecht uit onze menu)
rog met Griekse pasta, bouillon met witte balsamico en gekonfijte prei. (hoofdgerecht uit onze menu)
extra hoofdgerecht volgens marktaanbod: gegrild herten filet pur met knolselderpuree en rode wijnsaus.
MENU MOLENZICHT
€ 56= 3 GANGEN, OF € 69= 4 GANGEN (MET DE BEIDE VOORGERECHTJES, HOOFDGERECHT NAAR KEUZE EN DESSERT)
– gelakeerde hondshaai met spitskoolsalade, linzen en mini rode biet, mousseline van olijfolie.
EN / OF
– open ravioli met ragout van eendenbouten, 4 maal knolselder en luchtige roomsaus met échte truffeljus.
-Gegrilde kalfsfilet pur met rösti, cevenne ui, puree van zandwortel en rode wijnsaus. Supplement van 6 euro.
OF
-rog met Griekse pasta, gekonfijte prei en bouillon van witte balsamico.
– tompouce van beste boterbladerdeeg met chocolade- én praliné crème pattissière, perencompote en puur melkijs.
(deze gerechten kunnen ook à la carte aan €22, €22, €40 of €34 en €11)
op maandag en dinsdagmiddag vertellen wij u wat onze lunch is. Deze is afhankelijk van het marktaanbod. De lunch moet niet voor het ganse gezelschap, er kan gerust ook à la carte gekozen worden. (geen lunch op feestdagen)
Rijstpap met gekarameliseerde ananas en een vanille-rozemarijn kroket.
tompouce van beste boterbladerdeeg met chocolade- én praliné crème pattissière, perencompote en puur melkijs.
dame blanche met ons dagelijks in huis gedraaid ijs
assortiment kaas van Caroline Zwartjes, de kaasplank, Brugge
crème brûlée met véél vanille uit Madagascar
sorbet van granny smith appel met limoen, gember en citroengras
dessert van de dag
moelleux “Black & White” met vanille ijs
ijsje voor de kleinsten (2 bolletjes, zelf te kiezen in onze keuken)
Drinken kan bij ons ook avontuurlijk zijn (en lekker) Prijs kwaliteit is natuurlijk hier ook onze visie : wij serveren steeds 10 wijnen per glas, 1/4 liter of 1/2 liter. Een glas wijn kan al vanaf 5,5 € en varieert dan verder volgens suggestieaanbod. In onze vaste wijnkaart, samengesteld met wijnen uit verschillende regio’s, smaken en prijzen (we beginnen reeds aan 34 € per fles) vindt u zeker ook uw ding.
U kiest voor alcoholvrij ? Wij hebben als aperitief een alcoholvrije spumante, mocktails, heerlijke bio vruchtensappen, kombucha, fritz spritz rabarberlimonade, oriental mama limonade, big tom tomatensap, kweepeersap en ook 3 alcoholvrije bieren. Zo kan u ook meefeesten met het gezelschap. Steeds ook spéciale Belgische biertjes met tip voor foodpairing.
1 garnalenkroket
2 garnalenkroketten
kinderportie verse fishsticks (onze gefrituurde visreepjes)
de gewone voorgerecht portie fishsticks
kinderportie carpaccio met véél krokantjes
kinderportie paté met notenbroodje
kinderportie vegetarisch gerecht
kinderportie gelakeerde hondshaai met spitskoolsalade, linzen en mini rode biet, een mousseline van olijfolie.
kinderportie open ravioli met ragout van eendenbouten, 4 maal knolselder en luchtige roomsaus met échte truffeljus
kinderportie extra voorgerecht volgens marktaanbod
1 garnalenkroket met frietjes en groentjes naar keuze (sla, tomaat, wortel of …)
2 garnalenkroketten met frietjes en groente naar keuze (3 of 4 … kan ook)
1 sliptongetje met frietjes en groentjes naar keuze
2 sliptongetjes met frietjes en groentjes naar keuze
3 sliptongetjes met frietjes en groentjes naar keuze
kindersteak met frietjes en groentjes naar keuze
kinderportie verse fishsticks met frietjes en wortelslaatje
verse fishsticks voorgerechtportie met frietjes en wortelslaatje
hoofdgerechtportie verse fishsticks met frietjes en wortelslaatje
kinderportie vegetarisch hoofdgerecht
kinderportie kabeljauw met gebakken witloof, dashi beurre blanc en geplette patatjes.
Kinderportie gegrilde kalfsfilet pur met rösti, cevenne ui, puree van zandwortel en rode wijnsaus. (gerecht uit menu)
kinderportie rog met Griekse pasta, gekonfijte prei en bouillon met witte balsamico. (gerecht uit menu)
kinder extra hoofdgerecht volgens marktaanbod
+/- 6x per jaar
© De Kruidenmolen BV • BE 0673.967.480 • Oale rechten zien voorbehouden, dus bluft ervan
disclaimer, privacy, koekskes en heel die cirque