in de media
let’s get social
Vandaag artikel in Het Laatste Nieuws.
Wij blijven de garnaalkroketten met veel liefde en veel garnalen maken!! 😋😋
Zelf erwtjes aan het doppen voor de nieuwe suggestie met asperges en koekoek 🫛🐓😋 (gelukkig moeten we ze niet tellen)😅😉
Vandaag werden de eerste asperges geleverd door onze boer uit Klerken. We hebben er naar verlangd…😋
Bedankt iedereen voor de positieve reacties en in het bijzonder aan het team van De Tafel van Gert voor de kans om deel te nemen aan dit programma.
We zijn blij dat we onze job te allen tijde graag kunnen blijven doen. 👏😊🍽️👨🍳❤️🙏
Vanavond schuift Stijn mee aan tafel van Gert om te bespreken of de Vlaming door de force prijzen in restaurants nog wel op restaurant gaat... U kijkt toch ook? 😎📺🍴
De Tafel van Gert, vanavond 20/3 op Play4 • 20:00
(Ex)geheim recept van de chef! 🤫❤️👨🍳
Welke hulpkok wil deze paté de luxe met ons maken in bistro De Kruidenmolen?
Of ken jij iemand?
We bieden een goede verdienste 💶, 3 dagen verlof per week
+ een boeiende culinaire job.
Stuur je CV naar ...info@kruidenmolen.be
of bel 059 23 51 78 en vraag naar Veerle of Stijn.
Merci alvast om te delen!! 🙏👍
#vacature #hulpkok #kruidenmolen
De Kruidenmolen zoekt een hulpkok die voltijds aan de slag kan👨🍳👩🍳.
We bieden een goede verdienste 💶, 3 dagen verlof per week
en een boeiende culinaire job.
Stuur je CV naar info@kruidenmolen.be
of bel 059 23 51 78 en vraag naar Veerle of Stijn.
...Merci alvast om te delen 🙏👍
#vacature #hulpkok #kruidenmolen #flexijob
Vandaag was onze sous-chef in de leer bij topfileerder Raf aan de vistrap. Het was prachtig om te zien wat onze Noordzee te bieden heeft! 🌊🐟🐠🦀🦑