in den Medien

let’s get social
Tijdens de ‘Zee van Smaak’-actie kan je bij ons proeven van onderstaand ‘Zee van Smaak’-gerecht als tapa:
Gefrituurde Noordzee pijlinktvis met miso mayonaise.
Dan rest jou enkel nog een tafeltje te reserveren, de benen onder tafel te schuiven en te proeven van al dat lekkers!
...Link in bio🍽️
(actie loopt vanaf 15/09 t.e.m. 15/10)
#zeevansmaak #vanboordtotbord #dekust
Tijdens de ‘Zee van Smaak’-actie kan je bij ons proeven van onderstaand ‘Zee van Smaak’-gerecht als tapa:
Gefrituurde Noordzee pijlinktvis met miso mayonaise.
Dan rest jou enkel nog een tafeltje te reserveren, de benen onder tafel te schuiven en te proeven van al dat ...lekkers!
http://bit.ly/kruidenmolen-reservatie
(actie loopt vanaf 15/09 t.e.m. 15/10)
#zeevansmaak #vanboordtotbord #dekust
Verjaardagstaart voor onze dochter die 18 is geworden. Gelukkig kon ze die aan de klanten verkopen! ❤️❤️❤️
Voorgerecht van de lunch voor deze maandag en dinsdag. (tartaar van rund met gazpacho van watermeloen en met gefrituurde stro-aardappel) 😋🍉🥩🥔
maandag en dinsdag in de lunch: Bouchot mosseltjes natuur als voorgerecht!
Nu de zomer echt begonnen is😉, zijn er nog enkele plaatsen vrij voor maandag en dinsdag op ons verwarmd terras. Reserveer via de website🍽️
Zomerse bereiding met huisgepelde garnalen van de Romy O.191, buffelmozarella en bio-tomaatjes
"Soms is GEWOON ook speciaal..." Ons verhaal al gelezen op onze vernieuwde website? https://kruidenmolen.be/over-ons/ 😍
Onze website zit helemaal in het nieuw. "Kiek ne ki mee achter de schermn" via https://kruidenmolen.be 🐷🐽

Kom genieten van de heerlijke garnaalkroketten of andere gerechten door Chef Stijn Bauwens. Reservatie on line of telefonisch via 059 23 51 78....
www.kruidenmolen.be