in the media
![](https://kruidenmolen.be/wp-content/uploads/2023/07/camera.png)
let’s get social
🍽️ Deze zomer in suggestie als voorgerecht:
☀️🐚 Bouchot mosseltjes van de Baai van Mont Saint-Michel, natuur bereid.
Het blijven de lekkerste mosseltjes, klein maar fijn! 😋😋😋
We zijn te vinden op stand 8.
Tot morgen!! 🍔🐔🦑🍅🫶
Gisteren in Het Nieuwsblad: 'De keuze van 58 sterrenchefs.'
Super bedankt aan onze collega’s en vrienden voor de vermelding van ons restaurant als jullie favoriete plek om garnaalkroketten te eten! 🦐 😋 🙏
Nu woensdag is het zo ver! 🍔🐔🦑🍅🌶️ @kokatzee
Nu woensdag is het zo ver!
Op het Culinair Festival Kokatzee presenteren we onze unieke 'HAANBURGER'. 🍔✨
Deze bestaat uit kippengehakt met stukjes Noordzee-inktvis, bio-tomaat en samuraisaus. 🐔🦑🍅🌶️
Tot dan! 🙌
🐟 Sinds 2013 is De Kruidenmolen lid van de North Sea Chefs. Bedankt voor de jarenlange mooie samenwerking en de geweldige initiatieven die zijn genomen.
📅 We zijn weer open vanaf 13.07!
In de maanden juli en augustus zijn we ook elke vrijdagavond extra geopend. 🌞
Bakkerij BRUUT heeft voor ons de eerste testbroodjes gemaakt voor culinair festival Kokatzee, met inkt van inktvis! 🦑🍔
Bedankt om dit te helpen realiseren. 🙏
Hierbij presenteren wij ons gerecht voor het Culinair festival Kokatzee🍔🐓🦑🍅.
Hopelijk zien we jullie ook op woensdag 10 juli in park La Potinière😋☀️!!
https://kokatzee.be/deelnemers/
TIP 🐽 Nog op zoek naar een lekker cadeau voor Vaderdag? Geef eens een cadeaubon van De Kruidenmolen cadeau. Ga naar https://kruidenmolen.be/cadeaubon/ en kies een bedrag naar keuze. Kies daarna in het formulier voor “email”, dan bezorgen we hem nog vandaag in jouw mailbox (nadat we jouw ...betalingsbewijsje hebben ontvangen)