in de media
let’s get social
Op aanstaande woensdagavond organiseert Fox Flambé met ons een workshop waarbij je samen met enkele andere foodies meer te weten komt over eten en drinken. 🍴
Tijdens deze workshop wordt er samen een menu samengesteld. Deze week staat het volgende menu op het programma:
🥂 ...Hapje: Bloemkool à la Flamande met handgepelde garnalen.
🍽️ Voorgerecht: Ceviche van zeebaars met verse kruidenkaas, broodkrokant en tijgermelk van passievrucht.
🍴Hoofdgerecht: Roulade van kippenborstfilet met morteauxworst, duxelle, asperges.
🍓Dessert: Gemarineerde aardbeien met espuma van yoghurt, rabarbercompote, sinaasappelzeste en crumble.
Wees er snel bij, want er zijn nog maar enkele plaatsen vrij! ⏳
Je kunt je nog inschrijven via de volgende link: https://www.foxflambe.be/nl/workshops/chef_in_the_house/de_kruidenmolen_(15/5)/279
Woensdag deelgenomen om jurylid te zijn voor de 7e jaars leerlingen van Hotelschool Ter Duinen! 😊 Goed om te zien hoe ze ons beroep met zoveel enthousiasme omarmen! 👩🍳👨🍳
De Kruidenmolen is 25 jaar geopend! 🎉
We willen graag de kans nemen om al onze klanten, leveranciers en iedereen die heeft bijgedragen aan ons verhaal te bedanken.🙏
Onze passie is nog lang niet gedoofd... ❤️ 💪
Vandaag artikel in Het Laatste Nieuws.
Wij blijven de garnaalkroketten met veel liefde en veel garnalen maken!! 😋😋
Zelf erwtjes aan het doppen voor de nieuwe suggestie met asperges en koekoek 🫛🐓😋 (gelukkig moeten we ze niet tellen)😅😉
Vandaag werden de eerste asperges geleverd door onze boer uit Klerken. We hebben er naar verlangd…😋
Bedankt iedereen voor de positieve reacties en in het bijzonder aan het team van De Tafel van Gert voor de kans om deel te nemen aan dit programma.
We zijn blij dat we onze job te allen tijde graag kunnen blijven doen. 👏😊🍽️👨🍳❤️🙏
Vanavond schuift Stijn mee aan tafel van Gert om te bespreken of de Vlaming door de force prijzen in restaurants nog wel op restaurant gaat... U kijkt toch ook? 😎📺🍴
De Tafel van Gert, vanavond 20/3 op Play4 • 20:00